آبیاری قطره ای

راهنمای جامع تجاری و فنی آبیاری قطره ای و تحت فشار

آبیاری قطره ای

راهنمای جامع تجاری و فنی آبیاری قطره ای و تحت فشار

آبیاری قطره ای

آموزش روش های نوین آبیاری مثل آبیاری قطره ای، بارانی و تحت فشار بوسیله لوله و اتصالات پلی اتیلن.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برشتوک

طرز تهیه برشتوک دو رنگ

برستوک از شیرینی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برشتوک دو رنگ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. وقتی که آرد سفید کاملا بو داده شد، آرد نخودچی را داخل تابه الک کرده و هم می زنیم تا مخلوط شود و به تفت دادن ادامه می دهیم تا آرد نخودچی هم تفت بخورد و بو داده شود. توجه داشته باشید که آرد نخودچی نسبت به آرد سفید به زمان کمتری برای بو دادن احتیاج دارد و حدود یک ربع الی بیست دقیقه کافی است که عطر و بوی آرد نخودچی بلند شود. بعد از اینکه برشتوک خودش را گرفت، آنرا از یخچال خارج کرده و با یک چاقو به صورت خطر های عمودی یا اریب به یک اندازه برش می زنیم.

سپس تایه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا خامی آرد کاملا گرفته شود و عطر آرد بو داده بلند شود. نکته بسیار مهم در تهیه حلو این است که باید با صبر و حوصله آرد را تفت داد و به هیچ عنوان نباید حرارت را زیاد کرد. در این مرحله می توان تابه را از روی حرارت برداشته و حدود هفت دقیقه زمان می دهیم تا آرد ها از داغی بیفتد. برای راحتی کار، خمیر ساده را مابین دو نایلون به ابعاد تقریبی رینگ یا قالب در آورده و باز می کنیم. این قسمت باید با کنترل اضافه شود و مرتب هم بزنیم تا جایی که خمیر نسبتا سفتی به دست آید. می توان این کار را با ترازو نیز انجام داد و مواد را کاملا به دو قسمت مساوی تفسیم کرد.

وقتی که شکلات ها کاملا ذوب شد، روی حلوا می ریزیم و با پشت قاشق روی حلوا پخش می کنیم. برای تهیه برشتوک دو رنگ مجلسی در ابتدای کار، آرد سفید را داخل یک تابه الک می کنیم. یک سینی فر یا رینگ یا ظرف مورد نظر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار می دهیم. در صورت دلخواه یک قاشق گلاب هم به مواد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم. سپس با کمک نایلون به داخل رینگ انتقال می دهیم و با پشت قاشق صاف و یکدست می کنیم. سپس به یک قسمت آن، ۱ قاشق پودر هل و پودر کاکائو را الک می کنیم و اضافه می کنیم. به نصف دیگر مواد، باقی مانده هل و در صورت دلخواه گلاب را اضافه می کنیم. بعد، چند بار به آرامی ظرف را روی سطح کار می کوبیم تا شکلات صاف شود.

 

طرز تهیه شیرینی برشتوک

تهیه شیرینی برشتوک مجلسی چندان زمان بر نیست و روش تهیه اش بیشتر شبیه به روش تهیه حلواست و برای طعم دادن به آن از انواع ادویه و طعم دهنده های دیگر می توان استفاده کرد که امروز و در این نوشته شما را با روش تهیه برشتوک مخصوص عید نوروز آشنا می کنیم. برشتوک هم در مجالس شادی مانند عید نوروز، شب یلدا، چهارشنبه سوری، عروسی… کاربرد دارد و هم در مجالس سوگواری و مذهبی که در مجالس سوگواری اصولا جایگزینی است برای حلوا. همراهان عزیز خوشحال می شویم  شیرینی برشتوک را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.

یکی از شیرینی های سنتی ایرانی که به راحتی می توان در خانه بدون نیاز به فر تهیه و در مناسبت های مختلف آن را سرو کرد شیرینی برشتوک است که انواع مختلف دارد. پس از ذوب شدن پودر پسته را اضافه و مخلوط کنید  و در انتها روی شیرینی برشتوک سرد شده بریزید و کاملا آن را به وسیله قاشق یا لیسک پهن کنید. بسیاری از علاقمندان به تهیه شیرینی خانگی از شیرینی هایی که بدون فر تهیه می شوند بسیار استقبال می کنند مخصوصا اگر شیرینی سنتی باشد. پس بهتر این است که مقداری آرد، بیش از آنچه در دستور آمده تفت دهید و مقدار اضافی را کنار بگذارید تا در صورت نیاز استفاده کنید. کره را به آرد اضافه کنید و اجازه دهید به اندازه ای آرد سرخ شود که به رنگ دارچین آسیاب شده در آید و بعد از روی حرارت بر دارید.

-اگر احساس کردید مایه شیرینی شل تر از حد معمول است کمی آرد نخودچی تفت داده شده اضافه کنید(چسبندگی آرد ها متفاوت است). مایه را درون قالب یا ظرف مورد نظر که  با کاغذ روغنی کف و دیواره آن را پوشانده اید بریزید تا زمانی که کاملا سرد شود. -هر نوع طعم دهنده مانند دارچین، پودر کاکائو، پودر قهوه، زنجبیل و … را همراه پودر قند به مایه شیرینی اضافه کنید. (اگر مایل بودید برشتوک در قالب سیلیکونی تهیه کنید، اول قالب را کمی چرب کنید و آن را داخل ظرف محکمی قرار دهید. -برای داشتن برشتوک دو رنگ نیمی از مایه را ساده نگه دارید و برای نیم دیگر از کاکائو یا زعفران استفاده کنید. – برای بالا رفتن چسبندگی آرد می توان مقداری از مقدار آرد نخودچی کم کرد و به ازای آن آرد گندم اضافه کرد.

 

شیرینی برشتوک اصفهان

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. اما در صورت فراهم نبودن شرایط برای رفتن به اصفهان، می‌توانید با استفاده از دستور زیر، خودتان شیرینی برشتوک را در منزل تهیه کرده و از عطر‌و‌طعم دلپذیر آن لذت ببرید. روغن جامد را نیز به مواد اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن ماهی‌تابه را از روی شعله برداشته و اجازه دهید تا مواد کمی خنک شوند. می‌توانید برای رقیق‌تر و شفاف‌تر شکلات‌ها یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه را نیز به آن‌ها اضافه کرده و مرتب هم بزنید. سفر به استان اصفهان بدون چشیدن طعم دلنشین و دوست‌داشتنی شیرینی‌های فوق‌العاده خوشمزه آن لطفی ندارد.

بعد از این زمان، شکلات تیره آب شده را نیز بر روی شکلات سفید ریخته و باز هم صبر کنید تا در یخچال سفت شود. در مرحله بعد، کمی از شکلات تیره آب کرده را روی خمیر باز شده ریخته و با لیسیک کاملاٌ صاف کنید. شکلات سفید و تیره را در دو ظرف جداگانه به روش بن‌ماری( بر روی بخار آب کتری یا سماور) آب کنید. سپس، آن‌ها را با یکدیگر مخلوط و روی حرارت ملایم تفت دهید تا به اصطلاح خامی آرد گرفته شود. در مرحله بعد، پودر کاکائو و پودر هل را به مواد افزوده و کاملاٌ با یکدیگر مخلوط کنید. دستورالعمل: برای شروع انجام کار، ابتدا آرد گندم و پودر قند را جداگانه الک کنید. آرد نخودچی را نیز الک کرده و بعد از تفت دادن به مخلوط آرد گندم و شکر اضافه کنید.

در انتها، شیرینی را به شکل لوزی برش زده و روی آن را با خلال پسته تزیین نمایید. شیرینی برشتوک از جمله شیرینی‌های سنتی و خاص این استان به شمار می‌آید. این شیرینی در میان مردم این شهر و گردشگران عزیز طرفداران بسیاری دارد. دقت کنید که ضخامت خمیر کمتر یا بیشتر از ۲ سانتی‌متر نباشد. سپس، خمیر را درون یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شده و ببندد.

طرز تهیه برشتوک نخودچی خوشمزه در منزل

در بالا دستور تهیه برشتوک با آرد نخودچی را در اختیارتان قرار داده ایم؛ نخودچی طعم مشابهی با نان نخودچی داد و تفاوت این دو در نحوه پخت شان می باشد به طوری که برای طبخ نخودچی نیازی به استفاده از فر ندارید و باید در یخچال قرار دهید تا آماده شود، حال در اینجا قصد داریم که شما را با تهیه برشتوک فندق آشنا نماییم، بنابراین تا پایان این بخش همراه ما شوید. در مرحله بعدی طرز تهیه برشتوک فندق، ظرف مناسبی را انتخاب کنید و سطح داخلی آن را چرب کنید، سپس مایه شیرینی آماده شده را روی آن پهن کرده و بگذارید تا خنک شود و بعد آن را در اشکال لوزی مانند یا مستطیلی شکل برش بزنید و در آخر روی شیرینی ها را با پودر قند، پسته و یا شکلات رنده شده تزیین کنید.

در مرحله بعدی مواد شیرینی را در درون سینی و یا قالب مناسبی بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید سپس شکلات تخته ای را بر روی حرارت غیر مستقیم آب کنید و بر روی برشتوک بریزید و پودر پسته را هم بر روی برشتوک بریزید و قالب شیرینی را به مدت ۳۰ دقیقه در درون یخچال قرار دهید. آرد نخودچی : ۲۵۰ گرم پودر قند : ۱۲۵ گرم روغن جامد : ۱۲۵ گرم پودر کاکائو : ۱ قاشق مرباخوری هل و دارچین : ۱/۲ قاشق چای خوری شکلات تخته ای : ۵۰ گرم آرد سفید : ۵۰ گرم پودر پسته ( برای تزیین ) : به میزان لازم. همانطور که گفتیم؛ برشتوک از جمله شیرینی های خوشمزه و مخصوص عید نوروز می باشد که انواع مختلفی دارد؛ برشتوک گندم، برشتوک شکلاتی، برشتوک نخودچی، برشتوک مغزدار و برشتوک دو رنگ.

در ابتدا باید روغن را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس آرد سفید را الک کنید و در روغن بریزید و تفت دهید، این کار را تا زمانی که رنگ آرد خرمایی شود، ادامه دهید. سپس آن ها را تفت دهید و بعد از این که رنگ آن ها طلایی شد روغن را به مخلوط آرد نخود چی و آرد سفید اضافه کنید و مرتب مواد شیرنی را هم بزنید تا به رنگ قهوه ای در آیند. شیرینی ها تنوع بسیار زیادی دارند یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم برشتوک است که در این مطلب شما را با طرز تهیه برشتوک نخودچی و برشتوک فندق آشنا ساختیم. بعد از این که برشتوک را از درون یخچال خارج کردید آن را به صورت لوزی برش دهید و دوباره برش های شیرینی برشتوک را در درون یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

 

طرز تهیه شیرینی برشتوک و نکات برتر آن

یک لایه نازک از شکلات را توسط قیف در قالب سیلیکونی مورد نظر بریزید سپس آن را چند مرتبه تکان دهید تا هوای داخل شکلات خارج شود و بعد از آماده شدن به راحتی از قالب جدا شود. اگر از قالب پلاستیکی استفاده می کنید هنگام خارج کردن شیرینی از قالب دقت و توجه بیشتری به خرج دهید زیرا جدا کردن شیرینی از قالب پلاستیکی کمی دشوار است. تا زمانی که مواد هنوز کمی گرما دارد آن را داخل قالب سیلیکونی و روی شکلات های بسته شده بریزید سپس با قاشق مواد را به خوبی فشرده و صاف کنید. اگر دوست دارید مقاله “طرز تهیه شیرینی برنجی چگونه است: چند نکته برتر ” را بخوانید تا با طرز تهیه یک شیرینی ساده دیگر نیز آشنا شوید.

بعد از یک ساعت میتوانید قالب را از درون یخچال خارج کنید و شیرینی ها را به راحتی از قالب جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. اما اگر به قالب سیلیکونی دسترسی نداشتید، میتوانید از قالب های پلاستیکی که برای یخ نیز استفاده می شوند، استفاده کنید. در این مرحله قالب را داخل یخچال قرار دهید و تنها یک ساعت زمان لازم است تا شیرینی های شما آماده شود و مواد کاملا ببندد. بعد از 15 دقیقه و زمانی که بوی آرد نخودچی را  احساس کردید آرد را داخل یک ظرف دیگر بریزید و در همان تابه کره را بریزید. در این صورت به شما پیشنهاد می کنیم کف قالب شکلات آب شده نریزید و مدت زمان بیشتری شیرینی را داخل یخچال قرار دهید.

بعد از انجام این کار آرد و کره را به خوبی به هم بزنید تا مخلوط شوند و کره کاملا به خورد آرد نخودچی برود. اگر بعد از آب شدن شکلات احساس کردید که هنوز شکلات ها خیلی سفت هستند به آن کمی روغن مایع اضافه کنید. آرد نخودچی را در ابتدا الک کنید و سپس آن را در ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت بسیار کم تفت دهید. توجه داشته باشید که بیش از یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه نکنید چون ممکن است شکلات ببندد. با حرارت ملایم کره را ذوب کنید و سپس مجددا آرد نخودچی را الک کنید و کم کم به کره اضافه کنید. ضمنا شیرینی دیگری به نام سوهان هم وجود دارد که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.

 

منبع

  • ۰۰/۱۱/۰۵
  • فروشنده لوله و اتصالات پلی اتیلن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی